U bevindt zich hier: Waarom ValID/Ontwikkel de mens/ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Er wordt veel van medewerkers gevraagd. Het lijkt of de lat steeds hoger ligt. In veel gevallen klopt dat, zeker wanneer er afgeslankt wordt en er hetzelfde gedaan moet worden met minder mensen.


 

Neem de leiding over jezelf

Als we een ding zeker weten, is dat alles continue verandert. Niets is blijvend. Persoonlijke groei en ontwikkeling is dus onvermijdelijk. Dat hoort bij de mens. Om beter te functioneren op je werkplek moet je ontwikkelen. Maar in welke richting? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling geeft je de mogelijkheid om het stuur zelf in handen te nemen.

 

 

 

Welke vragen moet je jezelf dan stellen?

Je hebt kennis, ervaring en vakkundigheid.

  • Maar weet je ook wie je zelf bent?
  • Op basis waarvan maak jij eigenlijk jouw keuzes?
  • Haal je wel voldoende uit je natuurlijke aanleg?

Denk eens na over wat je wilt en wat nou echt belangrijk voor je is. En stel jezelf deze cruciale vraag: handel ik daar ook naar? Pas als dat het geval is, zal je in staat zijn om op een natuurlijke wijze de richting te bepalen die bij jou past. En bij je organisatie.


ValID® helpt je hiermee

Je benut je mogelijkheden veel effectiever als je jezelf beter leert begrijpen. Met ValID® krijg je dat inzicht in jezelf. Het geeft je handvatten om je verder te ontwikkelen op basis van wat je belangrijk vindt. Het helpt in het stellen van je doelen die bij jou passen. En die doelen zijn een voorwaarde om in actie te komen en jezelf te ontwikkelen in de juiste richting.


Neem contact op

Benieuwd naar mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling?
Bel 020 695 6644
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Wil je verder lezen:

Leiderschap, Medewerkerbetrokkenheid, Samenwerken, Vertrouwen