U bevindt zich hier: Waarom ValID/Optimaliseer de zaak/bedrijfsresultaat

Bedrijfsresultaat

We willen winst maken met onze ondernemingen, terwijl de wereld om ons heen steeds complexer wordt. Dat is de realiteit waarmee de meeste ondernemingen te maken hebben. Hoe kunnen we de bedrijfsresultaten verder optimaliseren? We verlagen de kosten door werk over te hevelen naar lage lonen landen, door activiteiten uit te besteden. Maar er zijn ook andere manieren.

Ook de druk op samenwerking neemt steeds meer toe. Samenwerking gericht op wendbaarheid is essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering, zowel in als tussen organisaties en stakeholders.
 

Verhoog de productiviteit

Met waardebewust werken, op basis van ValID®, boren we een nieuw element aan om de bedrijfsresultaten verder te verbeteren. Want organisaties waar managers en medewerkers zich bewust zijn van hun waarden èn de waarden van hun klanten presteren aanzienlijk beter.

Gevalstudies laten verbluffende cijfers zien:

  • 22% stijging van de nettowinst
  • 21% hogere productiviteit
  • 37% vermindering van ongevallen
  • 37% vermindering van absentie/medewerker


Door elkaars waarden te begrijpen

Managers en werknemers werken zelfstandiger, effectiever en met meer plezier als er op de juiste manier aandacht is voor de eigen waarden en de waarden van collega’s. Zaak is om te kijken hoe die waarden kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie. Hoe stel je de juiste teams samen. En hoe laat je verschillende teams en afdelingen beter samenwerken?


Neem contact op

Benieuwd wat waardenbewust werken voor uw bedrijfsresultaat kan betekenen?
Bel 020 695 6644
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Wil je verder lezen:

Samenwerken, Innovatie